DI-FER KFT. - Érd

Rólunk

Mitsubishi MotorsimgDI-FER KFT. 2030 ÉRD, Göncölszekér utca 1.

Telefon: 23/524-538
E-mail: info@di-fer.hu
Szalon: H-P: 08.00-17.00 / Szombat: 9.00-12.00/ Vasárnap: ZÁRVA
Szerviz: H-P: 08.00-17.00 / Szo-V: ZÁRVA
                                            

img


A Di-Fer Kft. 1989-ben Százhalombattán alakult német-magyar vegyesvállalatként, ahol eredetileg Opel típusú gépjárművek értékesítésével foglalkoztunk. 1995-ben költöztünk jelenlegi telephelyünkre, ahol immáron 2000 négyzetméteren állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek során több mint 25.000 regisztrált és elégedett ügyfél vette igénybe szolgáltatásainkat.

A "három gördülő gyémánt", a Mitsubishi márka értékesítését és szervizelését 2007. április 1-jén kezdtük meg. Családias légkörben működő kereskedésünk a Mitsubishi teljes típusválasztékával várja ügyfeleit korrekt, megbízható és minőségi szolgáltatásokkal, kedves, segítőkész és szakmailag jól felkészült munkatársakkal. Az ISO 2000 minőségirányítási rendszer szerint működő szakszervizünk - folyamatosan gyári továbbképzésben résztvevő szakemberekkel - várja Önt. Jól felszerelt szervizünkben vállaljuk a gépjárművek rövid határidőn belüli és szakszerű javítását, műszaki vizsgáztatását, eredetvizsgálatát, illetve karosszéria javítását, melynek során teljes körűen átvállaljuk Önöktől a biztosítási ügyintézést.

Cégünk alapítása óta változatlanul sikeres. Ezt elsősorban folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetjük, amelynek igényeit igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon kielégíteni. Célunk továbbra is a magán és céges ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása, egy jó hangulatú, barátságos légkörben, mert nálunk Ön a legfontosabb!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.